Ons frontensemble krijgt microfoons – CALYPSO Performance Ensemble    

Ons frontensemble krijgt microfoons

Het front ensemble is het gedeelte van de band dat zich vooraan op het veld bevindt en bestaat vaak uit instrumenten zoals marimba’s, xylofonen en vibrafonen. Deze instrumenten zijn bijzonder gevoelig voor geluid, dus het is belangrijk dat ze worden opgepikt door hoogwaardige microfoons.

Waarom kochten we microfoons?

Onlangs heeft het front ensemble nieuwe microfoons aangeschaft om hun geluid te verbeteren tijdens optredens. Deze microfoons zijn speciaal ontworpen voor het opvangen van de hoge frequenties die worden voortgebracht door de instrumenten van het front ensemble.

De leden van het front ensemble zijn enthousiast over de nieuwe microfoons en merken een duidelijk verschil in de kwaliteit van hun geluid tijdens optredens. “We kunnen eindelijk ons volle potentieel laten horen,” aldus een van de leden van het front ensemble.

De aanschaf van deze nieuwe microfoons is een belangrijke investering voor de marching band, en zal zeker bijdragen aan een verbeterde ervaring voor het publiek tijdens optredens. Het front ensemble en de rest van de marching band zijn er klaar voor om hun muzikale kunsten te laten horen met de beste geluidskwaliteit mogelijk.