De Panne – CALYPSO Performance Ensemble    

De Panne

Het was een regenachtige zondag toen we ons klaarmaakten voor ons optreden in De Panne. Als lid van het corps was ik nerveus, maar ook enthousiast om te laten zien wat we hadden geoefend.

Toen we aankwamen op het veld, was het al behoorlijk nat. We moesten onze instrumenten en uniformen beschermen met onze jassen. Het was afwachten wat het weer zou zijn tijdens het optreden zelf, het regenweer bleef achter juist voor we optraden. Maar na we alles opgesteld hadden begon de regen te vallen.

Tijdens het optreden merkten we al snel dat het spelen in de regen een extra uitdaging was. Uniformen begonnen doorweekt te geraken, de versterkers moesten afgeschermd worden van de regen. Ondanks deze uitdagingen bleef ik focussen op het geven van mijn beste prestatie.

Na ons optreden werden we toegejuicht vanuit de tribune, het publiek hield van ons optreden. Nu met de regen erbij gaf dit ook nog een extra show-effect, alsook de leden hun doorzettingsvermogen(Tot zelf op de grond te gaan liggen in de regen!).

De regen maakte het wat minder leuk om te spelen zelf, maar dit optreden is zeker één om niet te vergeten!

Enkele sfeerfoto’s