CALYPSO’s Zomerdorp – CALYPSO Performance Ensemble    

CALYPSO’s Zomerdorp

CALYPSO organiseert met veel enthousiasme het Zwevegemse Zomerdorp op zondag 16/07/2023.

De gemeente Zwevegem faciliteert het zomerdorp in het prachtige, groene kader van het gemeentepark langs de Otegemstraat. De opgewaardeerde kiosk biedt een feeëriek podium voor talrijke artiesten.

We gaan om 11:00 uur van start. Een half uurtje later kunnen we al een eerste band aan het werk zien: EUFORIA!!!

Deze pas opgestarte band, met ondermeer leden vanuit CALYPSO en de Zwevegemse fanfare, brengt covers met een Nederlandstalig sausje. Zeker iets om naar uit te kijken.

Vanaf 12:30 uur genieten we van een superlekkere familiebarbecue in samenwerking met Keurslager Carl Vermeersch.

Vooraf inschrijven is een vereiste.
Dit kan tot woensdag 12/07/2023.

Volwassenen betalen 25 euro.
Kinderen tot 10 jaar betalen 15 euro.
Een vegetarisch alternatief is beschikbaar.

Het barbecue-aanbod bestaat uit 4 soorten vlees, waaronder een super malse chateaubriand, een groentebuffet en een drankje.


Om 13:00 uur staat Airkesmachine op het programma. Deze muzikale sensatie zal het zomerdorp meenemen op een reis vol opzwepende deuntjes en meeslepende melodieën.

Rijdend op zijn gepimpte mobiel brengt
Mr. Airkesmachine met zijn kleurrijke en enthousiaste verschijning een glimlach op ieders gezicht.

Airkesmachine is nostalgie! Een sfeervol moment vol plezier en verbinding. Een sluitend concept waarbij weinig onmogelijk is… Door de kermismegafoon blazen bekende muzieknummers, er zijn zang- en dansmomenten bij de vleet doorspekt met live-muziek. 

Bereid je voor om mee te zingen en te dansen op hun aanstekelijke nummers.

Om 16:00 uur is het de beurt aan Unwanted Tattoo. Deze punkband staat klaar om je omver te blazen met hun energieke performance.

Geïnspireerd door de legendarische klanken van Mötörhead, Misfits, The Stooges en The Cramps, brengen ze hun eigen unieke mix van ’twistpunk à la cha cha cha’ naar het podium.

Met een schat aan ervaring in de scene, weten deze muzikale veteranen hoe ze een onvergetelijke show moeten neerzetten – snel, luid en vol passie.

Als het op rocken aankomt, gaat er niets boven Unwanted tattoo!

Als klap op de vuurpijl, om 18:00 uur, is er een spetterend optreden van Back to Past.

Deze geweldige coverband zal je meenemen op een muzikale reis door de tijd, waarbij ze de grootste hits uit het verleden nieuw leven inblazen. Bereid je voor op een avond vol nostalgie en dansbare muziek.

CALYPSO’s Zomerdorp belooft een dag vol plezier, lekker eten en geweldige muziek te worden. Mis deze unieke gelegenheid niet om herinneringen boven te halen uit de rijk gevulde historie van dit showkorps.

We kijken er reikhalzend naar uit om je te mogen verwelkomen in een heerlijke setting!